Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Grupet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth grupit

Lista e Deputetëve Prezenca
Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
 
Emri Grupit:   Qendra Demokrate

Grupi Qendra Demokrate perbehet nga 3 anetare te Partise per Barazine dhe te Drejtat e Njeriut dhe nga 3 anetare te Partise Demokratike. PBDNj eshte pjese e aleances qeverisese qe perben mazhorancen ne Kuvendin e Shqiperise. Kjo parti ka qene aleate e Partise Socialiste dhe kishte pjesemarrje ne qeverine e votuar nga mazhoranca e periudhes perpara zgjedhjeve te pergjithshme te 3 korrikut 2005, nderkohe qe ishte aleate e Partise Demokratike, ne ate kohe forca kryesore opozitare, ne zgjedhjet vendore te vitit 2003.
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor