Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Grupet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth grupit

Lista e Deputetëve Prezenca
Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
 
Emri Grupit:   Grupi Parlamentar e Majta per Integrim dhe Partise Demokracia Sociale

Ky grup parlamentar perbehet nga shtate anetare, nga te cilet 5 jane anetare te Levizjes Socialiste per Integrim, 1 eshte anetar i Partise Demokracia Sociale, dhe se fundmi, 1 eshte anetar i Partise Socialiste. Ne fillim te kesaj legjislature, raportet ne grup ishin 5 anetare te LSI dhe 2 anetare te PDS. Disa muaj pas fillimit te legjislatures nje nga dy anetaret e PDS, Z. Hamit Kosta, deklaroi se do te mbeshtese Partine Socialiste ne Kuvend, por do te qendroje ne grupin LSI-PDS. Kjo mundesoi mos-shperberjen e ketij grupi.

Anetaret e grupit LSI-PDS kane dale te gjithe nga lista shume-emerore e partive perkatese, pervec kryetarit te Levizjes Socialiste per Integrim, Z. Ilir Meta, i cili u zgjodh drejtperdrejt me votat e elektoratit.

Levizja Socialiste per Integrim doli e vetme ne zgjedhjet e pergjithshme te 3 korrikut 2005; premtimet e kesaj partie mund te permblidhen ne Platformen Zgjedhore, te cilen mund ta shkarkoni duke klikuar ketu.


Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor