Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Grupet Parlamentare:
 
Grupet Parlamentare -
Informohuni per aktivitetin e grupeve parlamentare ne Kuvendin e Shqiperise. Ne kete seksion do te gjeni grupet parlamentare, me perberjen e tyre, prezencen e anetareve te tyre, fjalimet ne emer te grupit, si dhe votimet ne grup.
 
Grupet Parlamentare mund te krijohen me nje minimum prej shtate deputetesh. Aktualisht Kuvendi i Shqiperise ka nente grupe parlamentare, ku grupi me me teper deputete eshte ai i Partise Demokratike, pra i partise kryesore te koalicionit qeverises.

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment