Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Titulli i Komentit:   LG: Nuk do te kete zgjedhje te drejta perderisa nuk do kete rregjistrim korrekt te secilit votues permes kartes se identitetit  -- 22/06/2006
 Emri i Komentuesit:   LG

Nuk do te kete zgjedhje te drejta perderisa nuk do kete rregjistrim korrekt te secilit votues permes kartes se identitetit(ID card apo CPR numer) ashtu sikunder ka secili person ne vendet e zhvilluara te botes. Eshte per te ardhur keq qe edhe sot kur shkon ne gjendjen civile per ndonje certifikate personale akoma punohet si para 50 viteve. Rregjistrimi i vjeter le te mbetet sepse do jete per shume kohe nje baze te dhenash nga me korrektet porse lehtesimi i punes se administrates civile dhe permiresimi i sherbimit ndaj qytetarit kerkon medoemos futjen e sistemit te informatizimit te te dhenave individuale. Shqiperise nuk i mungojne as mjetet e as personeli i kualifikuar per te futur ne secilin sherbim te administrates publike te sistemit te te dhenave  qe e kane te gjithe vendet perendimore aq me teper tani qe nenshkruam edhe marreveshjen e stabilizim asociimit me KE.

<< Kthehu pas

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor