Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Titulli i Komentit:   elda baftjari: Sigurisht qe zgjedhjet nuk do te jene te drejta dhe do te kete gjithmone kontestime nga palet politike  -- 05/10/2006
 Emri i Komentuesit:   elda baftjari

Sigurisht qe zgjedhjet nuk do te jene te drejta dhe do te kete gjithmone kontestime nga palet politike, perderisa nuk eshte bere regjistrimi i sakte i popullsise dhe paisja me karta identiteti. Identifikohemi si \"Vendi i Shqiponjave\", por askush nga ne nuk ka ne xhepin e tij nje mjet identifikimi. Jemi koshient qe asnje nga ne gjate dites, nuk mban ne xhep apo ne çanten e tij ndonje çertifikate apo aq me pak pasaporten qe kemi per pertej kufirit.
Per sa kohe te vazhdoje kjo, zgjedhjet do kene vazhdimisht probleme.

<< Kthehu pas

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor