Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Titulli i Komentit:   Skuadra Unevotoj: Sot publikuam raportin e pare  -- 10/10/2006
 Emri i Komentuesit:   Skuadra Unevotoj

Miri, besoj se ky eshte ndryshimi me i madh mes ketij projekti dhe faqes se parlamentit. Faqja web per Unevotoj eshte thjesht nje baze te dhenash te cilen ne e perdorim per ta analizuar dhe per te ndertuar raport per cdo sesion parlamentar. Raportin qe botuam sot mund ta shkarkosh ne faqen kryesore te www.unevotoj.com.
Te dhenat qe nuk mund t'i gjesh ne faqen e parlamentit jane raporti Unevotoj, votimet dhe prezenca e deputeteve, mbledhjet e komisioneve qe jane shume me te fresketa se ato te faqes se parlamentit, etj etj.

Gjithe te mirat.

<< Kthehu pas

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor