Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Titulli i Komentit:   BERSAND: vleresoj jashtezakonisht punen dhe iniciativen e organizates MJAFT,pasi jemi vendi me i prapambetur  -- 11/10/2006
 Emri i Komentuesit:   BERSAND

BERSAND: vleresoj jashtezakonisht punen dhe iniciativen e organizates MJAFT,pasi jemi vendi me i prapambetur dhe kemi nevoje per nje kapiten te vertete shqipetar.Gjithesesi kjo organizate ne realitetin shqiptar ka ndikuar shume pak .do tju duhet shume pune dhe shume rezik  zoti veliaj per tju hequr maskat baballareve politikane .sot duhen shume iniciativa konkrete per haritjen e ndergjegjes ne gjithe shoqerine shqiptare

<< Kthehu pas

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor