Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Titulli i Komentit:   ana: sikur kjo faqe te kishte me pak gabime ortografike do te ishte me mire. une kam ate huqin e keq qe sado i rendesishem te jete nje lajm apo nje pershkrim  -- 11/10/2006
 Emri i Komentuesit:   ana

ana: sikur kjo faqe te kishte me pak gabime ortografike do te ishte me mire. une kam ate huqin e keq qe sado i rendesishem te jete nje lajm apo nje pershkrim, nese eshte i mbushur me gabime ortografike, si ne rastin e pershkrimit te seancave plenare psh, preferoj me teper te lexoj diku tjeter. cuna dhe goca, eshte mekat te coni dem kaq mund e perpjekje per nje produkt te nje cilesie te tille. dhe nuk besoj se ne zyrat tuaja nuk ka nje redaktor qe te mos njohe gjuhen e  shkruar shqipe.

suksese

<< Kthehu pas

Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor