Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Komentet me te fundit:

  gerti: Jam ne Poloni dhe kam 7 vjet ketu.Me vjen turp qe kemi politikane te tille po pike etike

  Ndricimi: Do te doja te dija qendrimin e Levizjes "qytetare" MJAFT, dhe njekohesisht dhe reagimin ne lidhje me fjalorin e pasur te prof. S.Gjinushit

  Rovena: Ide shume e mire...

  Mark «uni: KUSH DO TI QAJE GREKERIT E VRARE NE SHQIPERI?

  ervin: Se pari pershendes nismen kaq te re ne mentalitetin shqiptare

  Bujari: Eshte bere mire qe te kerkohen pershtypjet e qytetareve rreth deputeteve

  Anjeza: Mendoj se faji nuk eshte i teri i politikes dhe politikaneve

  glendi kule: Une mendoj se 90% e deputeteve tane jane te pa afte

  gazi: Sa perfaqesohen shqipetaret ne Parlament?

  Albana: Mendoj se nuk eshte me keq seÁ ka qene, dhe nuk eshte me mire se Áduhej te ishte...

  <<    0 1 2 3     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor