Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Komentet me te fundit:

  ema: Ti Neritan qenke nje anarshist,mendoj.

  neritan: Per mendimin tim premtimet e ketyre deputeteve tane jane genjeshtra...

  KASTRO: KAM KENAQESINE T'JU UROJ DHE PERGEZOJ...

  Arjan Gjinkalla: Keta qeveritar qe ka sot vendi yn jan me te korroptuarit ne bote...

  rumial anka: nuk i ka hije deputeteve...

  Bledari: PERGJIGJE ALEHANDROS

  Arjeta: Pershendeje te gjithe perfaqeuesve te levizjes "MJAFT"

  dashnor murrizi: ju falenderoj per kete nisem...

  Skuadra Unevotoj.com: ...pervec informacioneve qe mund te gjenden shume lehte ne faqen parlament.al...

  Merita Bundo: c'fare ka me teper nga www.parlament.al.

  <<    0 1 2 3     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor