Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
   Komentet me te fundit:

  David: Ju falenderoj per hapjen e kesaj faqeje...

  Ardit: Se pari ju dergoj urimet e mia me te sinqerta per kete sherbim...

  Roland Vila: Ju pergezoj ne perpjekjet tuaja...

  Dr. Artur: Interesant!

  Arben Malaj: Urime per kete program...

  aleandro: SA PER MUA PD PO ECEN ME MIRE NA PS...

  elda baftjari: Ju falenderoj pafundesisht per kete nisme...

  asbasha: kuvendi online?

  Skuadra Unevotoj: Ndryshimet ne faqen Unevotoj.com - Vezhgimi i punes se Kuvendit te Shqiperise dhe Zgjedhjet Vendore

  <<    0 1 2 3
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor