Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
Lista e Deputeteve te komisionit:   KOMISIONI P╦R ă╦SHTJET LIGJORE DHE ADMINISTRAT╦N

ALDO BUMăI Anetar PD
TAULANT DEDJA Anetar PS
SPIRO PEăI Anetar PBDNJ
RAMIZ ăOBAJ Anetar PD
SPARTAK BRAHO Anetar LSI
TOM DOSHI Anetar PDK
ARENCA TRASHANI Anetar PD
GALIP RAMADHI Anetar PR
FLORI BAJRAMAJ Anetar PD
ILIR RUSMALI Kryetar/e PD
DASHNOR SULA Anetar PD
ELMAZ SHERIFI Anetar PS
BESNIK DERVISHI Anetar PS
BASHKIM FINO Anetar PS
ARJAN MADHI Anetar PR
SALI SHEHU Sekretar/e PD
FATMIR XHAFAJ NenKryetar/e PS
GJOVALIN PRENGA Anetar PD
PAL DAJăI Anetar PD
PANDELI MAJKO Anetar PS
BLENDI KLOSI Anetar PS
ARBEN ISARAJ Anetar PS
ERIS HOXHA Anetar Partia Demokratike
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor