Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
Lista e Deputeteve te komisionit:   KOMISIONI PĖR POLITIKĖN E JASHTME

FATMIR MEDIU Anetar PR
BESNIK MUSTAFAJ Anetar PD
PETRO KOĒI Anetar PS
PREĒ ZOGAJ Kryetar/e PD
ARTA DADE NenKryetar/e PS
ARIAN STAROVA Sekretar/e PD
PASKAL MILO Anetar PDS
GILMAN BAKALLI Anetar I Pavarur
NERITAN CEKA Anetar PAD
NAMIK DOKLE Anetar PS
LAJLA PĖRNASKA Anetar PR
VANGJEL DULE Anetar PBDNJ
KASTRIOT ISLAMI Anetar PS
FATOS NANO Anetar PS
SKĖNDER GJINUSHI Anetar PSD
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor