Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
Lista e Deputeteve te komisionit:   Komisioni i Posatcem Parlamentar per Reformen Zgjedhore

NERITAN CEKA Anetar PAD
SPARTAK BRAHO Anetar LSI
ILIR META Anetar LSI
ALBERT DIVJAKA Anetar PSD
ENGJLL BEJTAJ Anetar PSD
BESNIK DERVISHI Anetar PS
PETRIT GJONI Anetar PAA
NDUE SHPANI Anetar PDK
NARD NDOKA Anetar PDK
ILIR META Anetar LSI
ARJAN MADHI Anetar PR
FERDINAND XHAFERRI Anetar PD
SPIRO PEI Anetar PBDNJ
YLLI PANGO Anetar PD
BEN BLUSHI Kryetar/e PS
BUJAR NISHANI Kryetar/e PD
PASKAL MILO Anetar PDS
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor