Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
 Mbledhjet e Komisionit:   KOMISIONI PĖR EKONOMINĖ DHE FINANCAT

Numri total i mbledhje te ketij Komisioni eshte : 123

  Raporti vjetor per vitin 2008 e Bankės Qėndrore.

  Raportit vjetor tė Avokatit tė Prokurimeve pėr vitin 2008.

  Raporti vjetor i Autoritetit tė Konkurrencės.

  Raportit vjetor tė Autoritetit tė Mbikėqyrjes Financiare pėr vitin 2008.

  Projektligjit “ Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin Nr. 8873 , date 29.3.2002, “ Pėr Sigurimin e Depozitave “”.

  Shtyrje e mbledhjes (mungese kuorumi)

  Shtyrje e mbledhjes (mungese kuorumi)

  Projektligji “ Pėr njė ndryshim ne ligjin nr.9981 , date 8.9.2008 “Per miratimin e niveleve te Tarifės Doganore”” Kuvendi I Republikės sė Shqipėrisė , me ligjin nr.9501, date 3.4.2006, Ratifioki Traktin e krijimit te Komunitetit tė Energjisė , ndėrmjet Ko

  Projektligjit “Pėr auditimin ligjor, organizimin e profesionit tė ekspertit kontabėl, tė regjistruar dhe tė kontabilistit tė miratuar”.

  Projektligji “Pėr Ratifikimin e Marrėveshjes sė financimit ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Fondit Ndėrkombėtar pėr Zhvillimin Bujqėsor (IFAD), pėr financimin e programit ,”Malet drejt tregut”.

 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor