Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
 Mbledhjet e Komisionit:   KOMISIONI PĖR SIGURINĖ KOMBĖTARE

Numri total i mbledhje te ketij Komisioni eshte : 32

  Diskutime rreth Buxhetit te Shtetit

  Projektligjin “Pėr Pėrgjimet Telefonike.

  Projektligji Pėr ”Ratifikim Marrėveshje Detare me BE”

  Miratimi nen per nen i Projekt-buxhetit

  Pėr “Shėrbimin e Kontrollit tė Brendshėm nė Ministrinė e Brendshme”.

  Projektligji pėr “Shėrbimin Ushtarak”

  Projektligjin “Pėr Shėrbimin e Kontrollit tė Brendshėm nė Ministrinė e Brendshme”.

  Projektligjin “Pėr Shėrbimin e Kontrollit tė Brendshėm”

  Projektligji "Pėr Shėrbimin e Kontrollit tė Brendshėm, nė Ministrinė e Brendshme".

  Projektligjin “Pėr Shėrbimin Kontrollit tė Brendshėm.”

 0 1 2 3     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor