Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
 Mbledhjet e Komisionit:   KOMISIONI PĖR VEPRIMTARINĖ PRODHUESE, TREGTINĖ DHE MJEDISIN

Numri total i mbledhje te ketij Komisioni eshte : 152

  projektligjit “Pėr treguesit e konsumit tė energjisė dhe tė burimeve tė tjera, nga pajisjet pėr pėrdorim shtėpiak, nėpeėrmjet etiketimit dhe informacionit standard tė produkteve” si dhe projektligjin “Pėr mbrojtjen e fondit tė bimėve mjekėsore, eterovajor

  Projektligjin “Pėr mbrojtjen e fondit tė bimėve mjekėsore, eterovajore e tanifere natyrore”.

  Projektligjin “Pėr planifikimin e territorit”.

  Projektligjin “Pėr planifikimin e territorit”.

  Projektligji “Pėr planifikimin e territorit tė Republikės sė Shqipėrisė”.

  Shtyhet mbledhja (mungese kuorumi)

  Shtyhet mbledhja (mungese kuorumi)

  Projektligjin “Pėr planifikimin e territorit tė Republikės sė Shqipėrisė”.

  Projektligjin “Pėr planifikimin e territorit".

  projektligjet "Pėr administratėn detare" dhe “Pėr njė shtesė nė ligjin nr.8405, datė 17.9.1998, “Pėr urbanistikėn””, tė ndryshuar.

 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor