Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
 Mbledhjet e Komisionit:   Komisionit hetimor pėr shqyrtimin e kėrkesės sė njė grupi deputetėsh pėr nisjen e procedurės sė shkarkimit nga detyra tė Prokurorit tė Pėrgjithshėm

Numri total i mbledhje te ketij Komisioni eshte : 19

  Leximi i Konkluzioneve te Nxjerra nga Raporti i Komisionit Hetimor

  Vendimi per Mbylljen e Planit te Hetimit

  Paligjshmėria nė mos-ekstradimin e anėtarėve tė Organizatės Hakmarrja pėr Drejtėsi nga Belgjika

  Seance Degjimore

  Relacion mbi Paligjshmerine e Komandimeve dhe Emerimeve te Kryera nga Prokurori i Pergjithshem

  Shqyrtimi i Ceshtjes Gjermeni

  Vazhdojne Debatet mbi Kerkesen e Opozites

  Diskutimi mbi Kerkesen e Opozites per Deshmitaret

  Opozita Paraqit Listen e Tyre te Deshmitareve

  Deshmia e Prokurorit te Pergjithshem mbi Ceshtjen e Apartamenteve te Padeklaruar

 0 1     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor