Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
 Mbledhjet e Komisionit:   Komisioni hetimor “Pėr hetimin e tregut monopol tė telefonisė celulare dhe pėrgatitjen e rekomandimeve pėr eliminimin e kėsaj situate monopol”

Numri total i mbledhje te ketij Komisioni eshte : 8

  Seance degjimore me perfaqesuesit e SHOA

  Prezantimi i Rregullores se Komisionit dhe Raportit te Komisionit te Meparshem

  Seance Degjimore me Ministrat Basha dhe Ruli

  Paraqitja e Letres se Derguar nga Vodafone SHA.

  Seance Degjimore me Ministrin Bode

  Caktimi i Datave Per Seancat Degjimore

  Shqyrtimi i Materialeve per Hetim

  Mbledhja e Pare e Komisionit

 0
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor