Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Komisionet Parlamentare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth komisionit:

Anëtarët e Komisioneve
Mbledhjet e secilit Komision
 
 Mbledhjet e Komisionit:   Komisioni Hetimor "Per Shkarkimet nga Puna ne Administraten Publike"

Numri total i mbledhje te ketij Komisioni eshte : 8

  Paraqitja e konkluzioneve te raportit final te komisionit

  Mbledhje me dyer te mbyllura

  Seance degjimore me drejtorin e Komisonit te Sherbimit Civil, drejtorin e DAP dhe perfaqesues nga Ministria e Transportit

  Seance degjimore me drejtorin e Administrates Doganore

  Seance Degjimore me Ministrin Gjana

  Seance Degjimore me Ministren Trashani

  Rishqyrtimi i Kerkesave Paraprake te Hetimit

  Caktimi i Sekretares se Komisionit

 0
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor