Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr komunikimet elektronike nė Republikėn e Shqipėrisė”.     19/05/2008

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8901, datė 23.5.2007, “Pėr falimentimin”.     19/05/2008

  Projektvendim “Pėr miratimin e strukturės, organikės dhe kategorizimin e pozicioneve tė punės tė KKRT-sė pėr vitin 2008”.     19/05/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė pėrfaqėsuar nga Kėshilli i Ministrave, dhe Fondit Kuvajtjan pėr Zhvillimin Ekonomik Arab pėr financimin e projektit “Mbikalimi i Durrėsit dhe nyja rrugore e Vorės”.     19/05/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės sė Bullgarisė, pėr mbrojtjen e ndėrsjelltė dhe shkėmbimin e informacionit tė klasifikuar”.     05/05/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave, si pėrfaqėsues i Republikės sė Shqipėrisė dhe “Bankės pėr Zhvillim tė Kėshillit tė Europės”, pėr financimin e programit “Punėt e Komunitetit, faza e tretė”.     05/05/2008

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 7905, datė 21.3.1995, “Kodi i Proēedurės Penale i Republikės sė Shqipėrisė”, tė ndryshuar”.     05/05/2008

  Projektvendim “Pėr miratimin e strukturės dhe kategorizimit tė pozicioneve tė punės nė ERE pėr vitin 2008”.     05/05/2008

  Projektrezolutė “Pėr vlerėsimin e punės sė Autoritetit te Mbikqyrjes Financiare pėr vitin 2007”.     05/05/2008

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn Ndėrkombėtare “Pėr kontrollin dhe administrimin e ujėrave tė balasteve dhe sedimenteve tė anijeve, 2004”.     05/05/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor