Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr njė ndryshim dhe shtesė nė ligjin nr. 7952, datė 21.06.1995 “Pėr sistemin arsimor parauniversitar”, tė ndryshuar”.     17/04/2008

  Projektrezolutė “Pėr vlerėsimin e punės sė KQZ-sė pėr vitin 2007”.     17/04/2008

  Projektligji “Pėr tregtarėt dhe shoqėritė tregtare”.     14/04/2008

  Projektvendimi “Pėr njė ndryshim nė vendimin nr. 97, datė 30.04.2007 “Pėr miratimin e kategorive tė pozicioneve tė punės sė ERT-sė pėr vitin 2008””.     14/04/2008

  Projektvendimi “Pėr njė ndryshim nė vendimin nr.116, datė 23.07.2007 “Pėr miratimin e strukturės, tė organikės, si dhe nivelit tė pagave tė punonjėsve tė institucionit tė Avokatit tė Prokurimeve””.     14/04/2008

  Projektrezolutė “Pėr vlerėsimin e punės sė Avokatit tė Popullit pėr vitin 2007”.     14/04/2008

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9482, datė 3.04.2006 “Pėr legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndėrtimeve pa leje”, tė ndryshuar”.     10/04/2008

  Akti normativ nr. 1, datė 24.03.2008     10/04/2008

  Projektligji “Pėr njė ndryshim nė ligjin nr. 9640, datė 09.11.2006 “Pėr Dhomat e Tregtisė dhe tė Industrisė”.     10/04/2008

  Projektligji “Pėr disa shtesa e ndryshime nė ligjin nr. 9235, datė 29.07.2004, “Pėr kthimin dhe kompensimin e pronės”, tė ndryshuar”.     10/04/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor