Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Islamike pėr Zhvillim (IDB), pėr marrjen pjesė, nė financimin e projektit tė furnizimit me ujė dhe tė shėrbimeve sanitare, nė Ori     22/01/2009

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Komunitetit Mysliman tė Shqipėrisė, pėr rregullimin e marrėdhėnieve tė ndėrsjella”.     22/01/2009

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Kishės Ortodokse Autoqefale tė Shqipėrisė, pėr rregullimin e marrėdhėnieve tė ndėrsjella”.     22/01/2009

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Kryegjyshatės Botėrore Bektashiane, pėr rregullimin e marrėdhėnieve tė ndėrsjella”.     22/01/2009

  Projektligji "Per pastertine e figurave te zyrtareve te larte te Administrates dhe te zgjedhurve".     22/12/2008

  Projektligji "Per aderimin e Republikes se Shqiperise ne Konventen e Kombeve te Bashkuara"Per arrestimin e anijeve 1999".     22/12/2008

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe fondit OPEC-ut pėr zhvillimin ndėrkombėtar (OFID), pėr financimin e projektit tė rrugėve dytėsore dhe vendore”.     22/12/2008

  Projektligj “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn pėr taksimin e mjeteve rrugore nė transportin ndėrkombėtar tė mallrave”.     22/12/2008

  Projektligj “Kodi ajror i Republikės sė Shqipėrisė”.     22/12/2008

  Projektligj “Pėr njė ndryshim nė ligjin nr. 9981, datė 8.9.2008, “Pėr miratimin e niveleve tė tarifės doganore””.     22/12/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor