Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Shqyrtimi i kerkeses se 35 deputeteve "Per ngritjen komisionit per verifikimin e lidhjeve nepotike, konfliktin e interesit dhe perfitimeve pasurore qe rrjedhin prej tyre per Kryeministrin, familjaret dhe te afermit e tij     27/09/2006

  Per ratifikimin e Konventes ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Qeverise se Republikes se Korese per shmangjen e tatimeve te dyfishte, per tatimet mbi te ardhurat dhe mbi kapitalin dhe per parandalimin e evazionit fiskal     27/09/2006

  Per Librin ne Republiken e Shqiperise     27/09/2006

  Projektvendimi “Pėr ngritjen e komisionit hetimor pėr verifikimin e pasurisė sė zyrtarėve tė lartė tė institucioneve kushtetuese dhe publike”     18/09/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e Marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Mbretėrisė sė Suedisė pėr afatet dhe kushtet e pėrgjithshme tė bashkėpunimit pėr zhvillim”     18/09/2006

  Projektligji “Pėr njė shtesė nė ligjin nr. 7971, datė 26.7.1995 “Pėr Prokurimin Publik”, tė ndryshuar     18/09/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e Marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Shtetit tė Izraelit, pėr shėrbimin ajror”     18/09/2006

  Per ratifikimin e marreveshjes ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Qeverise se Republikes Federale Gjermane, per Bashkepunimin financiar 2004 Programi i Sektorit te Energjise" me nje grant prej 9,000,000 eurosh     11/09/2006

  Per Keshillimin Konsultativ te Biznesit     11/09/2006

  Per disa Ndryshime ne Ligjin nr. 9451 "Per Buxhetin e Shtetit te Vitit 2006" (Votim ne Parim)     25/07/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor