Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 9632, datė 30.10.2006 “Pėr sistemin e taksave vendore“, tė ndryshuar“.     09/06/2008

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn “Pėr taksimin e automjeteve rrugore pėr pėrdorimin privat nė trafikun ndėrkombėtar” dhe nė protokollin e nėnshkrimit”.     09/06/2008

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9734, datė 14.5.2007, “Pėr turizmin”.     09/06/2008

  Projektligji “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8977, datė 12.12.2002 “Pėr sistemin e taksave nė Republikėn e Shqipėrisė“, tė ndryshuar“.     09/06/2008

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn Europiane “Pėr trajtimin doganor tė paletave tė pėrdorura nė transportin ndėrkombėtar”.     09/06/2008

  Akt normativ nr. 3, datė 28.05.2008 "Pėr dėrgimin nė Republikėn e Ēadit dhe nė Republikėn e Afrikės Qendrore si kontribut i Republikės sė Shqipėrisė, tė njė kompanie tė Forcave tė Armatosura, pėr tė marrė pjesė nė operacionin "EUFOR TCHAD/RCA", tė Bashkim     09/06/2008

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 8950, datė 10.10.2002, “Pėr gjendjen civile”, tė ndryshuar”.     09/06/2008

  Dekret nr. 5687, datė 29.04.2008, "Pėr kthimin dhe rishqyrtimin e ligjit nr. 9895, datė 10.04.2008 "Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9482, datė 03.04.2006 "Pėr legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndėrtimeve pa leje" tė ndryshuar"     09/06/2008

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn “Pėr taksimin e automjeteve rrugore nė transportin ndėrkombėtar tė udhėtarėve”.     26/05/2008

  Projektligji “Pėr parandalimin e pastrimit tė parave dhe tė financimit tė terrorizmit”.     19/05/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor