Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  "Pėr ratifikimin e Marrėveshjes pėr ngritjen dhe veprimtarinė e Observatorit tė Transportit pėr Europėn Juglindore (SEETO)."     21/02/2008

  "Pėr organizimin e pushtetit gjyqėsor"     18/02/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės Federale tė Gjermanisė, pėr bashkėpunimin financiar”.     14/02/2008

  Projektligji “Per ankandin publik”.     14/02/2008

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė marrėveshjen europiane pėr linjat e rėndėsishme ndėrkombėtare tė transportit tė kombinuar dhe instalimet pėrkatėse (AGTC)”.     14/02/2008

  Projektligji “Per metrologjine”     14/02/2008

  Projektligji “Pėr prodhimin, transportimin dhe tregtimin e biokarburanteve dhe tė lėndėve tė tjera djegėse, tė rinovueshme, pėr transport”.     14/02/2008

  Projektligji “Pėr standardizimin”.     04/02/2008

  Projektligji “Pėr huamarrjen e qeverisjes vendore”.     04/02/2008

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8906, datė 06.06.2002 “Pėr zonat e mbrojtura””.     04/02/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor