Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr ratifikimin e Marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Kėshillit Federal Zvicerian, pėr shėrbimet ajrore tė programuara”.     10/09/2007

  Pėr masat antidumping dhe kundėrbalancuese     23/07/2007

  Pėr njė shtesė nė ligjin nr.8744, datė 22.02.2001 Pėr transferimin e pronave tė paluajtshme publike tė shtetit njėsive tė qeverisjes vendore” tė ndryshuar     23/07/2007

  Pėr disa ndryshime e shtesa nė ligjin nr.8402, datė 10.09.1998 Pėr kontrollin dhe disiplinimin e punimeve tė ndėrtimit”, tė ndryshuar”     23/07/2007

  Pėr heqjen nga fondi pyjor kombėtar tė parĒelave, nė ekonomitė pyjore Krastė-Krujė dhe Shėmri-Brret, qė do tė pėrdoren pėr ndėrtimin e fabrikės sė ēimentos e pėr kariera, nga “Antea Cement”, sh.a     23/07/2007

  Pėr disa shtesa e ndryshime nė ligjin nr.9385, datė 04.05.2005 Pėr pyjet dhe shėrbimin pyjor”, tė ndryshuar     23/07/2007

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr.9109, datė 17.07.2003 Pėr profesionin e Avokatit nė Republikėn e Shqipėrisė     23/07/2007

  Pėr miratimin e marrėveshjes sė huasė me Fondacionin OPEC pėr rrugėn Milot-Rrėshen.     19/07/2007

  Pėr Buxhetin e Shtetit, tė vitit 2007     19/07/2007

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9482, datė 3.4.2006 Pėr legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndėrtimeve pa leje     19/07/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor