Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Pėr njė shtesė nė ligjin nr. 7638, datė 19.11.1992 “Pėr shoqėritė tregtare”, tė ndryshuar.”     19/07/2007

  Pėr ratifikimin e kontratės pėr blerjen e aksioneve tė shoqėrisė anonime “ALBTELEKOM     19/07/2007

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 8875, datė 4.4.2004 “Pėr rojet bregdetare shqiptare     19/07/2007

  Pėr krijimin dhe funksionimin e zonave ekonomike     19/07/2007

  Pėr masat mbrojtėse nė importe     19/07/2007

  Dekret nr. 5315, datė 15.5.2007, “Pėr auditimin e brendshėm nė sektorin publik     19/07/2007

  Per disa shtesa e ndryshime ne ligjin nr. 8977 Per sistemin e taksave vendore ne Republiken e Shqiperise     08/07/2007

  Per nje ndryshim e shtese ne ligjin nr. 8981 Per Miratimin e nivelit te tarifes doganore     08/07/2007

  Per nje ndryshim ne ligjin nr 7703 Per sigurimet Shoqerore ne Republiken e Shqiperise     08/07/2007

  Per disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin nr. 8560 Per procedurat tatimore ne Republiken e Shqiperise     08/07/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor