Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Aktin e Hagės, tė Marrėveshjes sė Hagės, pėr regjistrimin ndėrkombėtar tė projekteve industriale, 1960     27/11/2006

  Pėr pėrcaktimin e formės dhe formulės sė privatizimit tė INSIG, SHA-sė     27/11/2006

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr.8607, datė 27.04.2000, “Statusi i Dėshmorit tė Atdheut     27/11/2006

  Pėr ratifikimin e Konventės, sė Kėshillit tė Europės “Pėr masat kundėr trafikimit tė qėnieve njerėzore     20/11/2006

  Pėr ratifikimin e Konventės sė Kėshillit tė Europės “Pėr parandalimin e terrorizmit     20/11/2006

  Pėr Prokurimet Publike     20/11/2006

  Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr.9323, datė 25.11.2004 “Pėr barnat dhe shėrbimin farmaceutik     20/11/2006

  Pėr Buxhetin e Shtetit, tė vitit 2007     13/11/2006

  Paraqitja e raportit tė Kėshillit tė Legjislacionit pėr proceduren e shkarkimit tė Kryetares sė Kuvendit     13/11/2006

  Pėr ratifikimin e Planit tė Veprimit tė Programit Kombėtar 2006 - 2010, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Fondit tė Kombeve tė Bashkuara pėr popullsinė (UNFPA)     09/11/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor