Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė, tė pėrfaqėsuar nga Ministria e Mbrojtjes dhe Qeverisė sė Republikės sė Italisė, tė pėrfaqėsuar nga Ministria e Jashtme, pėr realizimin e Programit     16/10/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Shoqėrisė “HACI SAKIR SABUN VE GLISERINE FABRIKALARI TURK ANONIM SIRKETI “STAMBOLL, TURQI”, pėr riskedulimin e borxhit     16/10/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e Protokollit pėr pranimin e Komunitetit Europian nė Konventėn Ndėrkombėtare tė Eurokontrollit, pėr bashkėpunimin pėr sigurinė e navigimit ajror, tė 13 Dhjetorit 1960, tė ndryshuar me anė tė amendimit dhe tė konsoliduar nga P     16/10/2006

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn Ndėrkombėtare kundėr dopingut nė sport, 2005     16/10/2006

  “Pėr ratifikimin e Marrėveshjes shumėpalėshe “Pėr ngritjen e njė rrjeti hekurudhor, tė performacės sė lartė, nė Europėn Juglindore”     16/10/2006

  Pėr miratimin e Buxhetit Faktik tė Shtetit tė vitit 2005     16/10/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes ushtarake grant, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės sė Turqisė     16/10/2006

  Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Protokollin shumėpalėsh tė Konventės “Pėr transportin ndėrkombėtar rrugor tė mallrave (CMR).     16/10/2006

  Per disa shtesa dhe ndryshime ne Ligjin nr. 8618 "Per Telekomunikacionin ne Republiken e Shqiperise"     16/10/2006

  Per disa shtesa ne ligjin 9072 "Per sektorin e energjise elektrike"     16/10/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor