Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr faljen e detyrimeve doganore dhe tatimore, tė detyrimeve tė prapambetura tė taksės vjetore tė qarkullimit rrugor tė mjeteve e tė taksės sė regjistrimit tė pėrvitshėm tė mjeteve, si dhe gjobave e kamatėvonesave tė papaguara tė kontributev     11/09/2008

  Projektligji “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 7962, datė 21.06.1996 “Pėr sistemin arsimor parauniversitar, tė ndryshuar”     11/09/2008

  Projektligji “Per miratimin e tarifave doganore”.     08/09/2008

  Projektligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin nr. 9461, date 21.12.1995 “Per nomeklaturen e mallrave dhe tarifen doganore””.     08/09/2008

  Projektligji “Per disa ndryshime dhe shtesa ne ligjin..., date 5.9.2002 “Per mbrojtjen e mjedisit, te ndryshuar””     08/09/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e kontratės koncensionare “Pėr prodhimin dhe shpėrndarjen e kartave tė identitetit dhe tė pasaportave elektronike” ndėrmjet Ministrisė sė Brendshme tė Republikės sė Shqipėrisė dhe grupimit tė Sagem Securite e Fondit Shqiptaro     28/07/2008

  Projektligji “Pėr kontratėn e riblerjes sė titujve”.     28/07/2008

  Projektvendim “Pėr shtyrjen e afatit tė komisionit tė posaēėm parlamentar “Pėr Kodin Zgjedhor”.     28/07/2008

  Projektligji “Pėr taksat kombėtare”.     28/07/2008

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 8025, datė 09.11.1995 “Pėr mbrojtjen nga rrezatimet jonizuese”.     28/07/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor