Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė konventėn “Pėr ekspozitat ndėrkombėtare” e nėnshkruar nė Paris mė 22 nėntor 1928, dhe shtuar nga protokollet e datave 10.05.1948, 16.11.1966 dhe 30.11.1972, si dhe shtesat e datave 24.06.1982 e 31.0     10/04/2008

  Projektligji “Pėr rezervat materiale kombėtare”.     10/04/2008

  Projektrezolutė “Pėr vlerėsimin e punės sė Inspektoratit tė Lartė tė Deklarimit dhe Kontrollit tė Pasurive pėr vitin 2007”.     10/04/2008

  Projektligji “Per ratifikimin e marreveshjes mes Ministrave te Rebublikes se Shqiperise dhe dhe Qeverise se Malit te zi per bashkepunimin policor kufitar”     27/03/2008

  Projektvendim “Pėr Miratimin e Raportit tė Kėshillit Kombėtar tė Radio Televizionit”.     20/03/2008

  Projektligji “Pėr njė ndryshim nė ligjin nr. 9649, datė 27.11.2006 “Pėr pėrcaktimin e formės dhe tė formulės sė privatizimit tė INSIG Sh.a.”.     20/03/2008

  Projektligji per “Per disa shtesa dhe ndryshime ne ligjin Nr 8934 date 5/9/2002 “Per mbrojtjen e mjedisit te ndryshuar”     20/03/2008

  Projektligji “Per percaktimin e formes dhe struktures se formules se shperndarjes”     20/03/2008

  Projektrezolute “Per vleresimin e punes te keshillit kombetar te Radiotelevizionit per vitin 2007”     20/03/2008

  Projektligji “Per tė drejtat dhe trajtimin”.     10/03/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor