Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9386, datė 12.5.2005 “Pėr qeranė financiare     29/10/2007

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9376, datė 21.4.2005, “Pėr Sportin.”     22/10/2007

  Projektligji “Pėr bujqėsinė dhe zhvillimin rural.”     22/10/2007

  Projektligji “Pėr miratimin e buxhetit faktik tė shtetit tė vitit 2006.”     22/10/2007

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Komunitetit Evropian, pėr lehtėsimin e lėshimit tė vizave.”     08/10/2007

  Projektligji “Per nje ndryshim ne ligjin 8786 “Per Organizatat Jofitimprurese”.     04/10/2007

  Projektligj” Per ratifikimin e Marreveshjes, ndermjet keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Qeverise se Republikes se Sllovenise per transportin nderkombetar rrugor te udhetareve dhe mallrave”.     01/10/2007

  Projektligji “Pėr ratifikimin e Marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė Federale Austriake, pėr bashkėpunimin policor.     01/10/2007

  Projektligj “ Per miratimin Marreveshjes minerare te shfrytezimit, ndermejt Ministrise se Ekonomise, Tregtesise dhe Energjitikes dhe Shoqerise ANTEA-CEMENT, SHA.     01/10/2007

  Projektligj “ Per miratimin Marreveshjes minerare te shfrytezimit, ndermejt Ministrise se Ekonomise, Tregtesise dhe Energjitikes dhe Shoqerise ANTEA AGILA SHPK.     01/10/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor