Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė financimit ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Shoqatės Ndėrkombėtare pėr Zhvillim, pėr projektin e Transportit     10/05/2007

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huas, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Ndėrkombėtare pėr Rindėrtim dhe Zhvillim, pėr projektin e transportit     10/05/2007

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė financimit, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Shoqatės Ndėrkombėtare pėr Zhvillim (IDA) pėr projektin e administrimin dhe menaxhimit tė tokės     10/05/2007

  Miratimi i Projekt-Rezolutes per Vleresimin e Veprimtarise se Autoritetit te Mbikeqyrjes Financiare     10/05/2007

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė Ligjin nr. 8894, datė 14.5.2002 Pėr Agjencinė e Trajtimit tė Kredive”, tė ndryshuar     10/05/2007

  Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Protokollin e dytė shtesė tė Paktit Ndėrkombėtar pėr tė drejtat, civile dhe politike     07/05/2007

  Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Protokollin shtesė tė Paktit Ndėrkombėtar pėr tė drejtat civile dhe politike     07/05/2007

  Pėr njė ndryshim nė ligjin nr.8996, datė 30.1.2003 “Pėr njėsitė e matjes dhe kontrollin e mjeteve matėse     30/04/2007

  Miratimi i Strukturės sė Autoritetit tė Konkurencės.     30/04/2007

  Miratimi i Strukturės sė Entit Rregullator tė Telekomunikacioneve     30/04/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor