Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės sė Polonisė, pėr zgjidhjen e borxhit tė Republikės sė Shqipėrisė ndaj Republikės sė Polonisė     21/03/2007

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes pėr amendimin dhe aderimin nė marrėveshjen e Tregtisė sė Lirė tė Europės Qėndrore     21/03/2007

  Pėr fondin kullosor     19/03/2007

  Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8673, datė 14.05.2001 “Pėr organizimin dhe funksionimin e Ministrisė sė Drejtėsisė”, tė ndryshuar     19/03/2007

  Miratimi i projektrezolutės pėr vlerėsimin e punės sė Komisionit tė Shėrbimit Civil.     19/03/2007

  Miratimi i projektrezolutės pėr vlerėsimin e punės sė Institucionit tė Avokatit tė Popullit.     19/03/2007

  Pėr organizimin, funksionimin, procedurat dhe detyrat e Komitetit Shqiptar tė Birėsimit     19/03/2007

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Islamike pėr Zhvilllim, pėr pjesėmarrjen nė financimin e projektit tė ndėrtimit tė Portit tė peshkimit, Durrės, Shqipėri     22/01/2007

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Qeverisė sė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Mbretėrisė sė Belgjikės, pėr transportin ajror     22/01/2007

  Pėr dhėnie amnistie     13/01/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor