Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8410, datė 30.9.1998 “Pėr Radion dhe Televizionin Publik e Privat nė Republikėn e Shqipėrisė     13/01/2007

  Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 9087, datė 19.06.2003 “Kodi Zgjedhor i Republikės sė Shqipėrisė     13/01/2007

  Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8417, datė 21.10.1998 “Kushtetuta e Republikės sė Shqipėrisė     13/01/2007

  Pėr njė ndryshim nė ligjin nr. 7928, datė 27.04.1995 “Pėr tatimin mbi vlerėn e shtuar     29/12/2006

  Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8551 datė 18.11.1999 “Pėr Avokaturėn e shtetit     29/12/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės Federale tė Gjermanisė pėr bashkėpunimin financiar, 1998     29/12/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes financiare, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Komisionit tė Komuniteteve Europiane “Pėr programin vjetor tė veprimit CARDS 2006 pėr Shqipėrinė     29/12/2006

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 7796, datė 17.02.1994 “Ligji Minerar i Shqipėrisė     29/12/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė garancisė ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Europiane pėr Rindėrtim dhe Zhvillim (EBRD) qė lidhet me marrėveshjen e kredisė, ndėrmjet Koorporatės Elektroenergjetike Shqiptare dhe Bank     18/12/2006

  Pėr ratifikimin e kontratės financiare ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankė Europiane tė Investimeve pėr projektin “Cilėsi dhe barazi nė arsim     18/12/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor