Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8410, datė 30.09.1998 “Pėr Radion dhe Televizionin Publik e Privat nė Republikėn e Shqipėrisė”, i ndryshuar"     11/05/2006

  Miratimi i Projekt-Rezolutes per Vlersimin e Punes se Komisionit Qendror te Zgjedhjeve     04/05/2006

  Miratimi i Projekt-Vendimit     03/05/2006

  Miratimi i Raportit te Komisionit te Ligjeve per Nisjen e Procesit Hetimor per Shkarkimin e Prokurorit te Pergjithshem     02/05/2006

  Projektvendimi “Pėr shqyrtimin me procedurė tė pėrshpejtuar tė projektligjit “Pėr njė shtesė nė ligjin nr. 9049, datė 10.04.2003 “Pėr deklarimin dhe kontrollin e pasurive, tė detyrimeve financiare tė tė zgjedhurve dhe tė disa nėpunėsve publikė” tė ndryshu     25/04/2006

  Projektvendimi “Pėr shqyrtimin me procedurė tė pėrshpejtuar tė projektligjit “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9367, datė 07.04.2005, “Pėr parandalimin e konfliktit tė interesave nė ushtrimin e funksioneve publike” tė ndryshuar””.     25/04/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes financiare shtesė, ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė, pėrfaqėsuar nga Ministria e Financave e Fondi i Zhvillimit Shqiptar, si Agjenci e zbatimit tė projektit dhe Kreditaustalt FUR WIEDERAUFBAU (KFW) e tė marrėv     25/04/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e njė ndryshimi nė Protokollin e anėtarėsimit tė Republikės sė Shqipėrisė nė marrėveshjen e Marakeshit, qė themeloi Organizatėn Botėrore tė Tregtisė”     25/04/2006

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės sė Austrisė pėr bashkėpunimin nė fushat e kulturės, arsimit dhe shkencės”     25/04/2006

  Projektligji “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 9323, datė 25.11.2004 “Pėr barnat dhe shėrbimin farmaceutik”     25/04/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor