Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 8537, datė 18.10.1999 “Pėr barrėt siguruese”     25/04/2006

  Projektligji “Pėr njė ndryshim nė ligjin nr.7819, datė 27.04.1994 “Pėr pronėsinė industriale”, tė ndryshuar”     25/04/2006

  Projektvendimi “Pėr disa ndryshime nė pėrbėrjen e Komisioneve tė Pėrhershme tė Kuvendit”.     25/04/2006

  Shtese ne Rendin e Dites - "Per Shqyrtimin e Raportit te Komisionit te Ligjeve Lidhur me Ngritjen e Komisionit Hetimor per Kryeprokurorin Sollaku"     20/04/2006

  Projekt/Rezoluta "Per Gjendjen e Sherbimit Civil     20/04/2006

  Projekt- Vendim "Per Caktimin e Anetareve Zevendsues Ne Komisionet e Perhereshme te Kuvendit"     20/04/2006

  Per Aderimin e Republikes se Shqiperise ne Marveshjen Evropiane "Per Punen e Ekuipazheve te Mjeteve te Perfshira ne Transportin Nderkombetar Rrugor (AETR) dhe ne Protokollin e Nėnshkrimit ne Amendamentin nr. 4 te saj     18/04/2006

  Pėr zbatimin e Konventės”Pėr ndalimin e pėrdorimit, te magazinimit, te prodhimit dhe transferimit te minave kundėr personit (MKP) dhe pėr shkatėrrimin e tyre     18/04/2006

  Pėr njė Ndryshim ne Ligjin nr. 7918, date 13.04.1995 “Pėr Emetimin dhe Shpėrndarjen e Bonove te Privatizimit” dhe Dekretit nr. 1049, date 27.03.1995 “Pėr disa Plotėsime ne Dekretin nr. 1030, date 23.02.1995”, te Ndryshuar     18/04/2006

  Pėr njė ndryshim ne ligjin nr. 7943, date 01.06.1995 “Pėr Pensionet Suplementare dhe Institutet Private te Pensioneve”, te ndryshuar     18/04/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor