Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Per Aderimin e Republikes ne Konventen per kontraten e Transportit Rrugor Nderkombetar te mallrave (CMR) dhe Protokollin e Nenshkrimit     03/04/2006

  Per Ratifikimin e Marreveshjes Financiare Ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Artigiancasa SPA per Financimin e Programit "Menaxhimi i Mbetjeve te Ngurta te Tiranes"     03/04/2006

  Per Ratifikimin e Protokollit Shtese, Per Luften Kunder Terrorizmit, te Marrveshjes Ndermjet Qeverive te Shteteve Pjesmarrese te Bashkpunimit Ekonomik te Detit te Zi, per Bashkpunimin ne Luften Kunder Krimit, Vecanerisht ne Format e Organizuara te tij     03/04/2006

  Per Ratifikimin e Traktatit te Krijimit te Komunitetit te Energjise     03/04/2006

  Per Disa Ndryshime ne Ligjin 9121 "Per Mbrojtjen e Konkurences"     03/04/2006

  Per Disa Ndryshime Ne Ligjin 7703 Per Sigurimet Shoqerore Ne Republiken e Shqiperise     03/04/2006

  Pėr ratifikimin e Protokollit shtesė, pėr luftėn kundėr terrorizmit, tė marrėveshjes ndėrmjet qeverisė sė shteteve pjesmarrėse tė bashkėpunimit ekonomik tė Detit tė Zi, pėr bashkėpunimin nė luftėn kundėr krimit, veēanėrisht nė format e organizuara tė tij.     30/03/2006

  Pėr ratifikimin e traktatit tė krijimit tė Komunitetit tė Energjisė.     30/03/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes financiare, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Artigiancassa, S.P.A. pėr financimin e programit “Menaxhimi i mbetjeve tė ngurta tė Tiranės.     30/03/2006

  Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 9072, datė 22.5.2003 "Pėr sektorin e energjisė elektrike".     30/03/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor