Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Raport i komisionit hetimor pėr zbatimin e legjislacionit nė pėrgatitjen dhe zhvillimin e procesit zgjedhor tė datės 3 korrik 2005.     09/03/2006

  Miratimi i Projekt-Rezolutes per Vleresimin e KKRT-se     27/02/2006

  Miratimi i Kalendarit te Punimeve te Kuvendit per periudhen 27 Shkurt-16 Mars 2006     27/02/2006

  Raport i Komitetit Shteteror per Kthimin dhe Kompensimin e pronave     27/02/2006

  Miratimi i Projekt-Rezolutes per vleresimin e punes te Komitetit Shteteror per kthimin dhe kompensimin e pronave     27/02/2006

  Mocion mosbesimi ndaj Kryetares se Parlamentit (Zonjes Jozefina Topalli)     22/02/2006

  Miratimi i Projekt-Rezolutes per Vleresimin e KKRT-se     20/02/2006

  Interpelance me Ministrin e Mbrojtjes, Fatmir Mediu     20/02/2006

  Interpelence me Ministrin e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit     20/02/2006

  P/Ligji "Per disa dryshime ne ligjin nr. 9418 date 20.5.2005 "Per sigurimin suplementar te ushtarakeve te forcave te armatosura te Republikes se Shqiperise"     16/02/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor