Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligj "Pėr pėrcaktimin e poligoneve pėr asgjėsimin e municioneve tė Forcave tė Armatosura tė Republikės sė Shqipėrisė".     13/11/2008

  Projektligj "Pėr avokaturėn e shtetit".     13/11/2008

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Kombeve tė Bashkuara pėr zbatimin e vendimeve tė Gjykatės Ndėrkombėtare tė Krimeve pėr ish - Jugosllavinė”     06/11/2008

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Islandės, pėr lehtėsimin e lėshimit tė vizave”     06/11/2008

  Projektligj “Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Islandės, pėr ripranimin e personave me qendrim tė paautorizuar”.     06/11/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrsiė dhe Qeverisė sė Mbretėrisė sė Norvegjisė pėr ripranimin e personave tė paautorizuar”     30/10/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Mbretėrisė sė Norvegjisė pėr lehtėsimin e lėshimit tė vizave”     30/10/2008

  Projektligj “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8872, datė 29.03.2002, “Pėr arsimin dhe formimin profesional nė Republikėn e Shqipėrisė”.     30/10/2008

  Projektligji “Pėr njė ndryshim dhe shtesė nė ligjin nr. 8932, datė 25.07.2002 “Pėr dėrgimin e njė force ushtarake shqiptare nė Afganistan nė kuadėr tė koalicionit ndėrkombėtar kundėr terrorizmit” tė ndryshuar”     30/10/2008

  Projektligj “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr.9323, datė 25.11.2004, “Pėr barnat dhe shėrbimin farmaceutik”, tė ndryshuar”     27/10/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor