Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Zgjidhni nje nga ceshtjet per te aktivizuar menute : Prezencat Fjalimet Votimi i Grupit
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr mbrojtjen e faunės sė egėr”     23/10/2008

  Projektligji “Pėr miratimin e buxhetit faktik tė shtetit, tė vitit 2007”     23/10/2008

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes kuadėr tė huasė ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės pėr Zhvillim tė Kėshillit tė Europės (CEDB) pėr financimin e projektit “Rehabilitimi i spitalit tė Shkodrės – faza e tretė     09/10/2008

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 7908, datė 5.4.1995, “Pėr peshkimin dhe akuakulturėn”.     06/10/2008

  Projektligj “Pėr Shėrbimin e Kontrollit tė Brendshėm nė Ministrinė e Brendshme”     06/10/2008

  Projektligj “Pėr disa shtesa nė ligjin nr. 7928, datė 27.04.1995, “Pėr tatimin mbi vlerėn e shtuar tė ndryshuar”     06/10/2008

  Projektvendim "Pėr shtyrjen e afatit tė veprimtarisė sė Komisionit tė Posaēėm Parlamentar pėr Kodin Zgjedhor, ngritur me vendimin nr. 192"     29/09/2008

  "Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tw Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Kėshillit tė Ministrave tė Bosnje-Hercegovinės pėr shmangien e tatimit tė dyfishtė"     29/09/2008

  Projektligji “Per ratifikimin e marreveshjes, ndermjet Keshillit te Ministrave te Republikes se Shqiperise dhe Shoqerise Panhelenike te eksportuesve, per konsolidimin e borxhit te jashtem”.     25/09/2008

  Projektligji “Per disa ndryshime ne ligjin nr.9047, date 10.7.2003, “Per sherbimin ushtarak ne Republiken e Shqiperise”, te ndryshuar”.     25/09/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor