Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Seanca Plenare
 

Ceshtjet e Seances:

  Projektvendim “Pėr ngritjen e komisionit hetimor tė Kuvendit pėr hetimin e praktikave dhe procedurave tė dhėnies sė lejeve tė ndėrtimit nė Bashkinė e Tiranės”     23/04/2009

  “Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė, pėrfaqėsuar nga Ministria e Financave dhe Ministrisė sė Ekonomisė dhe Financave tė Republikės Greke e Organizatės sė Sigurimit tė Kredive tė Eksportit” (ECIO)     23/04/2009

  “Pėr miratimin e kontratės sė shitjes sė 76 pėr qind tė aksioneve tė operatorit tė sistemit tė Shpėrndarjes (OSSH), Sh.a.-sė, ndėrmjet Ministrisė sė Ekonomisė, Tregtisė dhe Energjetikės, tė Republikės sė Shqipėrisė, dhe “ĒEZ” AS-sė””     23/04/2009

  “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr.9632, datė 30.10.2006, “Pėr sistemin e taksave vendore”, tė ndryshuar”     23/04/2009

  “Pėr dhėnien e sė drejtės sė pėrdorimit, pėr 15 vjet, nė brezin e frekuencave e GSM dhe GSM 1800, bashkimit tė ofertuesve, pėrfaqėsuar nga Postė Telekomunikacioni i Kosovės, SHA, sipas procedurės “Tender i hapur ndėrkombėtar”, e datės 20.2.2009””     23/04/2009

  “Pėr planifikimin e territorit”     23/04/2009

  “Pėr mbrojtjen e fondit tė bimėve mjekėsore, eterovajore e tanifere natyrore”     23/04/2009

 0
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor