Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligj “Pėr Ratifikimin e Marrėveshjes ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Austrisė “Per shmangien e tatimit tė dyfishtė”.     10/03/2008

  Projektiligji “Per mbrojtjen e tė dhėnave personale”.     10/03/2008

  Projektvendimi "Mbi miratimin e kategorizimit tė pozicioneve tė punės tė ERRU-sė"     28/02/2008

  "Pėr ratifikimin e marrėveshjes ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės Federale tė Gjermanisė pėr bashkėpunim finaciar (1998, 2001 dhe 2006)"     28/02/2008

  "Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė, financimit dhe projektit ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė, pėrfaqėsuar nga Ministria e Financave, Fondit Shqiptar pėr Zhvillim (FSHZH) dhe KFW, Frankfurt AM MAIN, pėr financimin e projektit "Programi rural i furn     28/02/2008

  "Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9048, datė 07.04.2003, "Pėr trashėgiminė kulturore", tė ndryshuar""     28/02/2008

  "Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė marrėveshjen pėr tregtinė me avionėt civilė"     28/02/2008

  "Pėr nėnshkrimin elektronik"     25/02/2008

  Projektvendim "Pėr shqyrtimin dhe miratimin me procedurė tė pėrshpejtuar tė projektligjit "Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9482, datė 03.04.2006 "Pėr legalizimin, urbanizimin dhe integrimin e ndėrtimeve pa leje" tė ndryshuar".     21/02/2008

  "Pėr titujt"     21/02/2008

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor