Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8976, datė 12.12.2002 “Pėr akcizat”, tė ndryshuar”.     26/12/2007

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9643, datė 20.11.2006 “Pėr prokurimin publik”.     26/12/2007

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 7928, datė 27.04.1995 “Pėr tatimin mbi vlerėn e shtuar”, tė ndryshuar”.     26/12/2007

  Akt normativ “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 9645, datė 27.11.2006 “Pėr buxhetin e shtetit tė vitit 2007”, tė ndryshuar”.     26/12/2007

  Projektligji “Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8405, datė 17.9.1998, “Pėr urbanistikėn”, tė ndryshuar     17/12/2007

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 8488, datė 28.12.1998 “Pėr tatimin mbi tė ardhurat”, tė ndryshuar     17/12/2007

  Projektligji “Pėr disa shtesa dhe ndryshime nė ligjin nr. 9584, datė 17.7.2006, “Pėr pagat, shpėrblimet dhe strukturat e institucioneve tė pavarura kushtetuese dhe tė institucioneve tė tjera, tė pavarura, tė krijuara me ligj     17/12/2007

  Projektligji “Pėr heqjen nga fondi pyjor kombėtar tė parcelave nė ekonominė pyjore Krastė-Krujė, qė do tė pėrdoren pėr ndėrtimin e fabrikės sė ēimentos e pėr karriera nga shoqėria “GENER 2, sh.p.k     17/12/2007

  Projektligji “Pėr miratimin e marrėveshjes minerare tė shfrytėzimit, ndėrmjet Ministrisė sė Ekonomisė, Tregtisė dhe Energjitikės dhe shoqėrisė “GENER 2” sh.p.k     17/12/2007

  Projektligji “Pėr disa shtesa nė ligjin nr. 7928, datė 27.4.1995, “Pėr tatimin mbi vlerėn e shtuar”, tė ndryshuar”     17/12/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor