Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Ceshtjet me te fundit:

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Islamike pėr Zhvillim, pėr rindėrtimin e seksionit rrugor Kalimash-Rexhepaj, pjesė e projektit rrugor Durrės-Morinė     12/11/2007

  Projektligji “Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr. 9741, datė 21.05.2007 “Pėr arsimin e lartė nė Republikėn e Shqipėrisė     12/11/2007

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė ISTISNA’A, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Islamike pėr Zhvillim, pėr ndėrtimin e seksionit rrugor Kalimash-Rexhepaj, pjesė e projektit rrugor Durrės-Morinė, dhe marrė     12/11/2007

  Projektligji “Pėr dėmshpėrblimin e ish tė dėnuarve politik tė regjimit komunist     12/11/2007

  Votimi i Raporitit te Komisionit Hetimor per shkarkimin e Prokurorit te Pergjithshem.     05/11/2007

  Projektligji “ Per nje shtese ne ligjin 8097, Per pensionet suplementare te personave ne poste kushtetuese     05/11/2007

  Projektligji “Per Akreditimin e Organizmave te vleresimit te konformitetit ne Republiken e Shqiperise     01/11/2007

  Projektligji “Per disa ndryshime ne ligjin 9290, “ Per produktet e ndertimit”.     01/11/2007

  Projektligji “Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė ndėrmjet Republikės sė Shqipėrisė, pėrfaqėsuar nga Kėshilli i Ministrave dhe Bankės pėr Zhvillim tė KE-sė, pėr projektin “Ndėrtimi i banesave me qėllim social.”     29/10/2007

  Projektligji “Pėr aderimin e Republikės sė Shqipėrisė nė Konventėn Ndėrkombėtare pėr ruajtjen e peshkut ton tė Atlantikut” (ICCAT)     29/10/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor