Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Ceshtjet me te fundit:

  Pėr disa ndryshime dhe shtesa nė ligjin nr.8405, datė 17.9.1998, “Pėr Urbanistikėn”, tė ndryshuar     28/05/2007

  Pėr transmetimet numerike eksperimentale nė Republikėn e Shqipėrisė     28/05/2007

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė huasė ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Bankės Ndėrkombėtare pėr Rindėrtim dhe Zhvillim (IBRD), pėr financimin e projektit tė administrimit dhe menaxhimit tė tokės     21/05/2007

  Pėr Arsimin e Lartė nė Republikėn e Shqipėrisė     21/05/2007

  Pėr shfuqizimin e Ligjit nr.8637, datė 6.7.2000, “Pėr policinė elektrike”, tė ndryshuar     21/05/2007

  Pėr shėrbimin e transfuzionit tė gjakut nė Republikėn e Shqipėrisė     21/05/2007

  Pėr njė ndryshim nė ligjin 8438 “Pėr Tatimin mbi tė Ardhurat     17/05/2007

  Pėr njė ndryshim nė ligjin 8977 Pėr Sistemin e Taksave nė Republikėn e Shqipėrisė”.     17/05/2007

  Pėr disa ndryshime e shtesa nė ligjin 8560 Pėr Procedurat Tatimore     17/05/2007

  Miratimi i perberjes se Komisionit te Posacem per Reformen Zgjedhore     17/05/2007

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor