Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Ceshtjet me te fundit:

  Per Aderimin e Republikes se Shqiperise ne protokollin per Regjistrat e Shkarkimit te Transferimit te Ndotesve     01/06/2006

  Per Ratifikimin e Marreveshjes se Grantit te Objektivit Strategjik, ndermjet Qeverise se Republikes se Shqiperise dhe Shteteve te Bashkuara te Amerikes, per te Luftuar Korrupsionin, ne Kuader te Programit Fillestar te Vleresimit te Sfides se Mijevjecarit     01/06/2006

  Per nje Shtese ne ligjin nr. 8408, date 25.09.1998 "Per Policine e Ndertimit"     01/06/2006

  Per Aderimin e Shqiperise ne Protokollin per Regjistrat e Shkarkimit e te Transferimit te Ndotesve"     01/06/2006

  Per Ratifikimin e Marreveshjes se Grantit te Objektivit Strategjik Ndermjet Qeverise se Republikes te Shqiperise dhe Shteteve te Bashkuara te Amerikes per te Luftuar Korrupsionin, ne Kuader te Programit Fillestar te Vleresimit te Sfides se Mijevjecarit     01/06/2006

  Per nje Shtese ne Ligin nr. 8408 "Per Policine e Ndertimit"     01/06/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes sė sigurisė, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės sė Greqisė, pėr mbrojtjen e ndėrsjelltė tė informacionit tė klasifikuar     29/05/2006

  Pėr ratifikimin e marrėveshjes, ndėrmjet Kėshillit tė Ministrave tė Republikės sė Shqipėrisė dhe Qeverisė sė Republikės sė Greqisė, pėr mbrojtjen dhe asistencėn e fėmijėve, viktima tė trafikimit     29/05/2006

  Pėr njė shtesė nė ligjin nr. 8981, datė 12.12.2002 “Pėr miratimin e niveleve tė tarifės doganore”, tė ndryshuar     29/05/2006

  Pėr disa ndryshime nė ligjin nr. 8976, datė 12.12.2002 “Pėr akcizat”, tė ndryshuar     29/05/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51     >>
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor