Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Ceshtjet me te fundit:

  Projekt-ligji Per Aderimin e Republikes se Shqiperise ne Amendamentin e Konventes Per Ndalimin Ose Kufizimin e Armeve Konvencionale     09/02/2006

  Akt Normativ nr. 5 date 28.12.2005 "Per dergimin e personelit ushtarak shqiptar, ne perberje te shtabit SEEBRIG-ut, ne misionin e mbeshtetjes se paqes (ISAF), ne Afganistan te drejtuar nga NATO"     06/02/2006

  Interpelance me Ministrin e Ekonomise, Tregtise dhe Energjitikes     06/02/2006

  Diskutim mbi raportin e 100 diteteve te para te qeverise     30/01/2006

  HACKED BY HACKERI-AL - HACKED BY HACKERI-AL - HACKED BY HACKERI-AL     19/01/2006

  <<    0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor