Na Kontaktoni     
 
Mirësevini
 
Do të lexoni informacion për:
Seancat më të fundit Çështjet më të fundit  Prezencat  Fjalimet  Votimi i Grupit  Kërko
Lista e Deputeteve CV-të Premtimet Prezenca Fjalimet Votimet
Lista e Grupeve Lista e Deputetëve Prezenca Fjalimet Votimet Mbledhjet e Grupit
Lista e Komisioneve Anëtarët e Komisioneve Mbledhjet e secilit Komision
Të dhëna mbi Zgjedhjet e Përgjithshme 2005
 
 
Seancat Plenare:
Shenim: Perdorni butonat e meposhtem per te pare informacionin rreth çështjes:

Prezencat  Fjalimet Votimi i Grupit
10 Seanca:   Seance Plenare
 Ceshtja:   Akt Normativ nr. 1, datė 02.04.2009 “Pėr dėrgimin e njė kompanie tė Forcave tė Armatosura nė Republikėn e Ēadit dhe nė Republikėn e Afrikės Qendrore, si kontribut i Republikės sė Shqipėrisė nė Misionin “MINURCAT” tė Organizatės sė Kombeve tė Bashkuara”  -- 09/04/2009

Emri Grupit
Vota
Partia Socialiste
Pro
Partia Demokratike
Pro
Partia Agrare Ambientaliste
Pro
Grupi Parlamentar Demokristian
Pro
Partia Republikane
Pro
Partia Social Demokrate
Pro
Qendra Demokrate
Pro
Grupi Parlamentar i Qendres
Pro
Grupi Parlamentar e Majta per Integrim dhe Partise Demokracia Sociale
Pro
Grupi Parlamentar "Demokrat-Reformator"
Pro
Çfarë është unevotoj.com?
UneVotoj.com është një bazë të dhënash që mbulon aktivitetin e Kuvendit te Shqipërisë.

 
Çështje që përfshijnë edhe Ty
Lexo ndër debatet parlamentare cështje me interesa të veçanta për Ty.
 
Testo deputetin tënd
Lexo se si po i mban premtimet e dhëna dhe sa prezent është deputeti Yt në Parlament.
 
Posto Koment
bardhyli: jam kosovar, skam te drejte vote  
+ Të gjitha komentet
 
Raport
Raport 6-mujor mbi veprimtarinë e grupeve parlamentare:
  Shkarko raportin e sesionit
Shtator 2006 - Janar 2007
  Dërgoje me Email   Printoje këtë faqe
  Sponsor